2010. gada 21. decembris

Dievam rūp Tava dzīve!


Dievam rūp Tava dzīve
Katra diena ir brīnišķīga, Jo Dievs ir labs. Daudziem cilvēkiem liekas kad Dienas  ir draņķīgas, bet tā nemaz nav. Ja mūsu sirdīs ir Dievs  tad jānovērtē visas dienas, un visās dienās ko Dievs mums  dod jāsaskata labums un svētības.
·         1.Pētera 3:10-12
Cilvēki saskata dzīvē slikto nevis labu. Cilvēki mūsdienās nemāk novērtēt, ka kāds kaut ko labu izdarījis un īpaši kad to ir darījis mūsu Kungs.
·         Jāņa 10:10- Es esmu nācis lai tiem būtu dzīvība un pārpilnība.
Dievs par mums rūpēsies katrā dienā, viņš ir uzticams, bet vai tu esi uzticams viņam? Cilvēki daudzi domā, bet Dievs jau man neko nedod, bet kā Dievs var dot, ja viņš netiek lūgts. Ja kādam šķiet, ka kāda enciklopēdija vai grāmata ir vērtīgāka par Bībeli, tad tie maldās, jo Bībele ir vienīgā grāmata, kas mums ir vajadzīga. Mums ir jāmīl un jāpriecājas par dzīvi. Jo Dievs ir labs, un viņš ies vienmēr kopā ar mums, vadīs pa saviem ceļiem un vienmēr dos mums to labāko. Dieva acis mūs vēro, jo viņš redz uz visām pusēm, pa visu pasauli un visus cilvēkus redz, vienlaicīgi, ko mēs darām. Lai pagodinātu viņu. Dievs ir par mums nomodā.
2. Laiku gr. Tā Kunga vārds Ticībā stiprina visus kas turas pie Dieva un vēro katru vienu visus individuāli un vēlas mūs redzēt ik bridi. Dieva ausis ir atvērtas un viņš ir mums jāpagodina. Dievs dzird ko sakām citiem. Mums jārunā lai pilnībā un pieklājības valodā.
Ps. 141:3
Dievs dzird katru, kurš meklē un uzklausa kad mēs Lūdzam viņu. Lūgšana netiks atbildēta pēc mūsu prāta, bet pēc Dieva prāta un tajā laikā Dievs gribēs, nevis kad mēs nevis pēc mūsu uzstādījumiem, bet pēc viņa. Viņš rūpējas, vai tu to saskati? Tas Kungs ir tuvu klāt. Dievs mūs gaida- Jeremijas gr-Piesauc mani tad es tev atklāšu lielas un brīnišķas lietas, kas tev nebija zināmas. Dievs ir gatavs uzklausīt Tevi. Katra diena ir brīnišķīga jo saprotam, kad Dievs ir labs un kad uzklausa mūs.
·         27. Ps. 1-2/4-5
Dzīvē mēs bieži vien esam tik aizņemti, mēs skrienam no vienas vietas uz otru mums pietiekoši laiks, lai izdarītu to ko gribam un arī neatlicinām laiku Dievam. Mums vienmēr ir jāilgojas pēc Dieva mūsu dzīvē, tai arī jābūt mūsu 1. Prioritātei. Mums jābūt personīgām augošām attiecībām ar Dievu.
·         Jeremijas 29:13
Jo vairāk tu ieliksi savu laiku attiecībās ar viņu, jo vairāk tu redzēsi kā tās aug. Viņam ir brīnišķīgi plāni tavai dzīvei, viņam rūp tavas problēmas, lai arī cik lielas vai mazas nebūtu.
·         Ps. 91:1-2
·         Filip 4:6
Neraizējies ne par ko, jo Dievs rūpējas
·         Mateja 6:34
Dievam rūp tava dzīve
·         Ps.23
·         Vai tu viņu meklē? Ja jā cik daudz? Cik daudz laika pavadi lūgšanās? Izvērtē ko esi labu darījis lai pagodinātu Dievu. Jo viņam rūp Tava dzīve. Vai tas nav mīļi, Dievs ir mūsu glābējs. Neskrien Dievam pa priekšu, bet ej Dievam pretī un Dievs nāks tev pakaļ.Viņš mīl mani un Tevi visus viņš mīl, viņa mīlestība, mīlestība neizmērojama.  Dievs mūs vada pa zāļainām  ganībām, viņš atspirdzina, jā ļauj strādāt Dievam. Tavā dzīvē, noliec visas savas problēmas pie viņa, jo viņš tās kārtos. Neskrien, bet gaidi sauc uz Jēzu, viņš tev atbildēs. Viņš ir tas, kas vajadzīgs Tev. Viņa patvērumā ir silti un viņa gaisma ir visspožākā. Dievs pārmaina, pārveido par labākiem cilvēkiem Dievs Zina mūsu nākotni. Dievs apmierinās mūsu vajadzīgas. Dievs mums vēlas dod to labāko. Dievs gaida lai mēs ietu pie viņa ar visu sirdi, bet pirmais solis ir jāsper mums.
Dievs rūpējas tā, ka bez viņa ziņas neviens mats nenokrities no mūsu galvas.  Dievs ir mīlošs ar siltu sirdi, kas rūpējas par mums.
Dievam rūp Tava dzīve, atļauj darboties viņam Tavā dzīvē.
Āmen

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru