2010. gada 2. augusts

Meklēsim Dieva vaigu 2 Daļa


Meklē Dieva vaigu
2. Daļa
Dievam ir tik svarīgi lai mēs lūdzam…Viņš vēlas vairāk no mums dzirdzēt lūgšanas. Lūgšanai jānāk no sirds, ja mēs savu sirdi atdodam tam Kungam, un mūsu Tēvs grib mūs svētīt mūsu dzīvi, viņam viss iespējams, viņš sakārto mūsu dzīves, dziedina miesu, dvēseli un garu, atrisina problēmas viņš spēj visu. Mums tik vairāk jāsatiekas ar mūsu Debesu Tēvu, jo viņš grib mums palīdzēt, lai pasaulē nebūtu ļaunuma kas grib aizvest mūs prom no Tevis Kungs.  Meklē vairāk Dievu,viņa vaigu, Saki:- ‘’Kungs kāds es esmu, tāds atnāku,bet strādā Tu’’
Lūgsim pēc Svētā Gara, kurš atnes spēku, prieku un drosmi.Svētais Gars mums ir vajadzīgs, nāc ar savu Garu pielej mūsu sirdis, lai mēs saprastu, ka pasaulē nekas nevar būt labāks par Tevi,Tēvs. Tu vien esi varens un nekas cits! Tu vien valdi uz šīs zemes un neviens cits! Slava un pateicība Tev! Mums Pie Jēzus ir Jēzus jānāk ar pazemību un mīlestību. Dievs ir mūsu pasaules gaisma, kas sekos pa viņa pēdām tam būs dzīvība un pār viņu spīdēs spožā Kristus gaisma. Dievs grib lai meklējam un spiežamies pie viņa. Mat. Ev. Saka ‘’Nāciet visi pie manis kas esiet bēdīgi un grūtsirdīgi es jūs gribu atvieglināt’’.
Jā mūsu Tēvs uzliek cik daudz cik varam panest viņš neuzliek pāri par mūsu spējām. Dieva žēlastība nekad uz mums nebeiksies. Viņš mīl visus vienādi. Palīdzi Tēvs lai mēs tavā druvā varētu iesēt mīlestību un lai tur neiejauktos naida sēkla. Tiešām palīdzi, mūsu sirds dārzu pareizi iekopt. Dievs saka:’’Kam slāpt tas lai nāk pie viņa’’ Dievs mūsu dzīvē grib redzēt Ticību un paļāvību jo bez ticības nevar Dievam patiky.
Jēkaba 4:8- Tuvojieties Dievam,tad viņš tuvosies Jums.
Mūsu sirdis ir pārpildītas ar tavu mīlestību, Jēzu Tu mums esi vajadzīgs. Mēs gribam Tevi satikt, palīdzi mums iet un vairāk mīlēt Tevi. Palīdzi zināt kad mēs esam tukši bez Tevis. Jēzu mēs tevi mīlam. Mēs esam izmisīgi Tu mums esi izmisīgi vajadzīgs. Nav nekas vairāk Dievs kā pazīt Tevi. Pasargi. Nav nekas vairāk šajā dzīvē, kā mīlēt Tevi. Palīdzi mums mīlēt Tevi no visas sirds un prāta. Tu esi vienīgs slavas cienīgs. Paldies kad mēs varam slavēt Tevi. Sirds laiks ir vērtīgs kad esi mūsu vidū. Mēs Tevi padodinam, esi slavēts, esi pagodināts, kā Debesīs tā arī virs zemes. Alleluja,Tik tev nāk slava no mums.  Ļausim darboties Dievam mūsos, jo viņš ir liels Dievs un grib darīt, lielas un varenas lietas. Dievs mūs nekad nepametīs.  Iepazīsties ar Dievu un uzklausi viņu, katru rītu un vakaru atverot vienatnē savu Bībeli.  Ja mēs gaidam ko saņemt no mūsu Debesu Tēva, tad mums ir jālūdz un Dievs saka, Lūdziet bez mitēšanās. Lai Tavs vaigs spīd par mums. Lai mums būtu attiecības ar Tēvu tad viņš mums ir vairāk meklē nevis stāvi uz vietas. Apžēlojies par mums tava žēlastība ir varena.
-         Filip 4:6-7
-         Jāņa 10:10
-         Ap.d. 17:26-28
-         Ebrejiem 11:6
Dievs atmaksā Tam kas meklē viņu.Jāmeklē Dievs ar visu savu sirdi.
Jeremijas 29:11-13

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru