2010. gada 17. augusts

Esi Drošs Jēzū 2.Daļa

Esi Drošs Jēzū 2.Daļa
Tava dzīve izmainīsies kad iepazīsi Dievu. Viņam ir viss, kas tev pietrūkst šajā nedrošajā pasaulē grēku piedošana, uzplaukums un mūžīgās dzīvības pārpilnība. Patiesa laime un svētību straume var nākt tikai no Dieva, bezgalīgi dāsnās sirds. Atļauj Kristum izmainīt tavu dzīvi ieklausies savā sirds balsī un nepretojies tai. Izvēle ir tavās rokās. Viņš gaida Tevi, viņš Tevi gaida.
- Jāņa ev.10:27
- Jāņa 3:16
- Mateja 11:18
Jūs varat nāk tādi, kādi jūs esat jūs varat atnest viņam visas savas vajadzības, izstāstīt viņam visus jūsu grēkus uzticieties viņam un no visas sirds ticēt tad jūs būsit glābti.
Paliec Jēzus tuvumā Atver sirdi un ļauj uz to runāt. Rūpējies par savu garīgo stāvokli. Meklē viņa tuvumu ik dienā. Nepazaudē to, ko esi ieguvis. Iegādājies un lasi Bībeli. Meklē un atrodi draugus, kas pazīst Jēzu Kristu, un kopīgi sāciet glābt bojā ejošo pasauli. Draudzēm un Lūgšanu grupām liekas kad ir viss labi, bet diemžēl nav dzīvības. Jālūdz Svētais Gars lai tās būtu. Svētais Gars tik atnes dzīvību. Mums ir jābūt drošiem un jātic ko Jēzus mums saka mūsu ticībai ir jābūt pārbaudītai. Tu netici tāpēc kad tava ticība nav pārbaudīta. Mateja.ev- Tici Kristum un tu tiksi glābts.
Fil. Es visu spēju tā spēkā kas mani dara stipru.
Dievs apmierina mūsu vajadzības. Mans Dievs apmierinās katru Jūsu vajadzību. Meklē savu prieku Kungā, tad viņš dos pēc kā tava sirds kāro. Paļaujies uz to Kungu un nepaļaujies uz savu prāta iegribu. Marka.ev- Visu ko jūs lūgsit ticiet tad dabūsit- Jums nav ja nelūdzat. Mat.ev. Lūdziet tad Jums tiks dots. Meklējiet atradīt, klauvējiet tiks atvērts. Dievs mūsu dzīvē darbojas ik katru brīdi. Mans Dievs apmierinās katru Jūsu vajadzību Jēzū Kristū. Jūs bez manis neko nespējat- mans spēks varens parādās. Dievs grib lai meklējam un spiežamies pie viņa. Man ir jābūt neatlaidīgam savā ticības dzīvē. Jēzus ir mūsu draugs, kad mēs varam iet pie viņa ar visām mūsu vajadzībām.Jēzu no mums neko neprasa kā tikai sirds atvētību. Dievs savā žēlastībā brīdina katru vienu. Dievs grib svētīt savu tautu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru