2010. gada 30. novembris

Tēva Sirds



Tēva sirds ir mīloša, jo viņš mīl mūs un rūpējas par mums, un ir mums vienmēr klāt. Tēva sirds ir pilna žēlastības, līdzjūtības. Tēva sirds prieka pilna, kas ir tavā sirdī? Tēva sirds vēlas savienoties ar Tavu sirdi, viņš vēlas būt tavs Tēvs, un tu viņa bērns. Dievs būs vienmēr ar mums kopā. Kā teikts Jozuas 1:5
Tiešām tikai viņš ir mūsu patvērums. Tēvs savā mīlestībā deva savu dārgāko viņš tik ļoti mūs mīlēja.
• Jāņa 3:16
• Rom. 5:8
• Ps. 62:7
Dievs ir tas, kas mums palīdz un patveras. Āmen
• Ps. 103:2
Tiešām mums ir vairāk jāpasakās, Jo Dievs dara mūsu labā daudz ko. Tas, kas saka kad Dievs neko nedara ir melis. Ar kādu sirdi tu lūdz arī ir svarīgi. Dievs ir mīlestība, žēlsirdība un piedošana. Dievs mūs gaida un nāk mums pretī, lai mūs apskautu. Mūsu Tēvs rūpējas par savu bērnu labumu. Tas Kurš atstāj savu dārzu, vīnogulājus tīrumus un iegriežas tikai šad un tad nekad nevarēs ievākt augļus, un tad kas rūpējas par savu dārzu, tam būs augļi un gandarījums. Ikviena cilvēka sirds ir auglīgs ticības darbam, tīrīšanai, apgriešanai un jaunās dievišķās sēklas sēšanai. Strādājiet vairāk un ar mīlestību iztīriet katru savas sirds stūrīti. Kopjat savas sirdis tāpat kā kopjat laukus, strādājiet savā siržu izmainīšanā, lai Dieva jaunais Gars var tajā iemājot.
Tēvs mums palīdzēs, ikdienas un mūs veidos par jauniem radījumiem!
• Ps. 86:5
• Ps. 119:156
Cik liela ir tā Kunga žēlastība! Turiet drošu prātu.


Dieva mīlestība ir lielākais spēks pasaulē. Bez mīlestības mēs neesam nekas un nevaram neko, jo dzīvē Jēzū Kristū ir dzīve mīlestībā. Bez mīlestības nav augļu, apmierinājumu, miera, ticības un drosmes. Cilvēks bez Dieva mīlestības ir kā bez dzīvības. Mūsu sirdīm jātiecas pēc Dieva. Dievs mūsu dzīvē darbojas ikkatrā dzīves dienā. Neļauj sirdī raizēties, miers nāk no Dieva. Kristus ir mūsu pamats. Dievs ir mūsu klints, bez Kristus mums nav cerības viņš mums spēku dod no dienas dienā. Dievs Tevi Svētī, lai Svētītu un stiprinātu. Ar Dievu ir lieliski. Dievs mūs aicina! Nāciet visi izslāpušie pie Ūdens, jo Dievs mums dod visu bezmaksas. Tu mūsu varenais Kungs, kā lai mēs tev pateicamies? Par to brīnumu, ka tu mūs mīli, tu patiesi esi mūsu atbrīvotājs un Kungs lielais ārsts. Mūsu atbrīvotājs, garam, miesai, dvēselei. Ņem un veido mūs Dieva godam. Dievs ir mūsu dzīves Alfa un Omega, sākums un gals. Pirmais un pēdējais. Dieva žēlastība ir liela viņa žēlastība ir neaprakstāma mīlestība. Paši ar saviem spēkiem mēs neko nespējam, bet tu Kungs vari iestāties. Tava atmoda var iestāties. Cik maksāja manu grēku pie Krusta ieraudzīt? Tas maksāja Tava dēla dzīvību, Kaut mēs to saprastu, mums Dievs ir jāslavē. Kristus mūs pārveido par jauniem radījumiem. Kristus grib dod patiesu mieru. Mums Dievs jāmīl ar visu sirdi, kā Dievs mīl mūs.
*) Mīlestība var pastāvēt tur kur izaust no ticības uz Kristu. Tā ir Dieva dāvana un vienīgi tur kur cilvēku sirdī valda mīlestība. Dievs zina kas katram viņa bērnam vajadzīgs. Dievs liek savai saulei spīdēt par mums kas liek nolīt savam Svētības lietum par mums. Ja māte atstātu, tad Dievs mūs nekad neatstātu. Jēzus mīlestība ir brīnišķīga. Dievs grib lai savas sirdis atveram viņam. Dieva mīlestība nekad nebeidzas tā ik rītu ir jauna. Dievs mūs mīl ar mūžīgu mīlestību, viņa mīlestība ir neizmērojama mūsu dzīvei ir jājiet kopā ar Jēzu. Dieva laiks ir šodien, kad dzirdi viņa balsi neapcietini savu sirdi.
Dievs mūs aicina, Jēzus pārveido un dara par jauniem radījumiem. Dieva laiks ir tagad. Bez Dieva mūsu dzīve ir tukša un tai vairs nav jēgas. Ticībā ieej Dieva tuvumā Jēzus no Tevis citu neko neprasa kā tikai sirds atvērtību.
• Lūkasa ev. 15:20-24
• Jāņa 3:16
Tas Pierāda viņa mīlestību. Daudzi cilvēki nāk pie Dievam, tikai tad kad kaut ko vajag, pārējā laikā . Pārējā laikā viņam laiku neatrod un tad pēc tam sūdzas paši par savām problēmām. Kas ir Tavā sirdī?
Mūsu sirdī ir jābūt Dievam, ko mēs nododam citu sirdīs?
Jēzus mūs mīl un viņam ir plāns priekš mūsu dzīvēm.
• Jāņa 15:5
• Ps. 57:11
Tiešām tā Kunga žēlastība ir liela. Tēva sirds iežēlojas par saviem bērniem, kad viņš mums piedod. Cik tā ir liela mīlestība, neviens tā mūs nemīl, kā viņš mūsu Pestītājs un Glābējs. Tas Kungs ir liels un viņa darbi ir lieli un vareni, viņš dara brīnumu darbus. Slavēsim Dievu un pateiksimies viņam ik dienas par visu, ko viņš mums dod, it īpaši par viņa neizmērojamo mīlestību un žēlastību.
Amen!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru