2010. gada 1. oktobris

Mūžīgā Gaisma

Dievs gaida lai ejam pie viņa pazemībā, tad viņš piedod mūs un atpestīs no ļauna. Ļaunums nemitas, bet grib dzīvot un izjaukt mūsu attiecības.
Jāņa 3:16
• Ikviens, kas tic un piesauks Jēzu tik izglābts.
Kad Dievs gribēs un kad būs īstais laiks tad viss notiks. Dievs vienmēr piepilda savu laiku. Dievs ir mīlestība viņš grēku nemīl, bet mīl grēcinieku un to glābj. Tici Kristum, un tu tiksi izglābts.
• Jāņa 14:13-15
Visu ko Jūs lūgsit Manā vārdā tad es darīšu. 1.Tes 5:24 viņš būs ar Jums arī bēdās. Darītājs ir Jēzus. Paklausi Dieva aicinājumam, lūdz Jēzus vārdam, paliec viņa mīlestībā. Ja Jūs mīlat mani turat manas pavēles. Dievs apmierinās katru mūsu vajadzību pēc viņa prāta godības un pilnās bagātības. Meklē savu prieku Kungā tad viņš dos to pēc kā tava sirds kāro. Jūsu sirdis lai neizbīstas. Pasaulē Jums ir bēdas, Bet es esmu pasauli uzvarējis. Kungs es savu dzīvi nododu Tev. Mieru es Jums atstāju savu mieru es jums dodu nekā pasaule dod es jums dodu. Dieva miers mūs aizsargās. Rom. 5:1
Neļaujiet sirdij raizēties miers nāk no Dieva. Mieru var atrast pie Jēzus. Miers noslēpums ir attiecības ar Dievu. Miera avots ir Dievs. Dieva miers ir brīnišķīgs Dieva miers ir lielāks par mūsu saprašanu. Dieva mieru var iegūt tikai tad, kad paļaujamies pilnībā uz viņu. Jēzus ir mūsu miers cita ceļa nav. Man ir jāpiesauc Dieva Gars, kas mājo manī, Dievs palīdzēs mūsu grūtībās un problēmās. Vērsiet skatienu uz Dievu. Dievs mūsu vārdu ierakstīja Jēra dzīvības grāmatā. Viss ir atkarīgs vai uzticamies. Dievs ir devējs. Mums ir vajadzīgs Dievs, jo bez Dieva mēs neko nespējam. Dievs mūs nekad neaizmirsīs. Mums ir vajadzīga Tuvība ar Dievu. Kas ir Tavs mierinājums grūtībās? Mīlēt Dievu liek koncentrēties uz Dievu. Mīlēt Dievu vaig vienmēr tad kad Svētī un tad kad Nesvētī, jo Dievs būs ar mums. Dievam ir atrisinājums mūsu problēmām un garīgiem meklējumiem. Lūkasa 15:5-7
Dievs nāk mums pakaļ kad esam noklīduši. Dievs vēlas lai atgrieztos Tēva mājās. Jēzus mums ir vienmēr klāt. Nāciet visi izslāpušie pie ūdens! Jo Dievs mums dod visu bezmaksas. Dievs dod katram aicinājumu nāciet. Mums jāklausās ko saka Dievs. Meklē, kamēr viņš ir atrodams, Dievs ir bagāts savā žēlastībā. Dievs liek mums izvēlēties viņš mums neko neuzspiež. Tā ir mūsu brīvā izvēle. Gudrs ir tas kas nenoraida radītāju. Mums jārūpējas par savas miesas tīrību, un arī dvēseles tīrību. Mums ir viens kabinets un tas ir lūgšanu kabinets Vienīgi Dievs ir ieinteresēts lai cilvēku dvēsele tiktu glābta. Mums vajag garīgo maizi, mēs tik bļaujam pēc miesīgā. Dievs ir devis Bībeli garīgo maizi. Jo vairāk augsi jo vairāk Dievs dod viņš nedos ja Ausis un dzirde būs ciet. Mēs gaidam lai Dievs dod, bet vai mēs dodam Dievam? Dievs dod mums to cik mums vajadzīgs arī dzīvē ir krāmi kur tu liksi kas tev nav vajadzīgs? Dievs cenšas iedot noteiktā laikā. Dieva žēlastība izliesies tad ja mēs turēsim viņus savās lūgšanās.
Dievam ir tik svarīgi lai mēs lūdzam…Viņš vēlas vairāk no mums dzirdēt lūgšanas. Lūgšanai jānāk no sirds, ja mēs savu sirdi atdodam tam Kungam, un mūsu Tēvs grib mūs svētīt mūsu dzīvi, viņam viss iespējams, viņš sakārto mūsu dzīves, dziedina miesu, dvēseli un garu, atrisina problēmas viņš spēj visu. Mums tik vairāk jāsatiekas ar mūsu Debesu Tēvu, jo viņš grib mums palīdzēt, lai pasaulē nebūtu ļaunuma kas grib aizvest mūs prom no Tevis Kungs. Meklē vairāk Dievu, viņa vaigu, Saki:- ‘’Kungs kāds es esmu, tāds atnāku, bet strādā Tu’’
Lūgsim pēc Svētā Gara, kurš atnes spēku, prieku un drosmi. Svētais Gars mums ir vajadzīgs, nāc ar savu Garu pielej mūsu sirdis, lai mēs saprastu, ka pasaulē nekas nevar būt labāks par Tevi, Tēvs. Tu vien esi varens un nekas cits! Tu vien valdi uz šīs zemes un neviens cits! Slava un pateicība Tev! Mums Pie Jēzus ir Jēzus jānāk ar pazemību un mīlestību. Dievs ir mūsu pasaules gaisma, kas sekos pa viņa pēdām tam būs dzīvība un pār viņu spīdēs spožā Kristus gaisma. Dievs grib lai meklējam un spiežamies pie viņa. Mat. Ev. Saka ‘’Nāciet visi pie manis kas esiet bēdīgi un grūtsirdīgi es jūs gribu atvieglināt’’.
Jā mūsu Tēvs uzliek cik daudz cik varam panest viņš neuzliek pāri par mūsu spējām. Dieva žēlastība nekad uz mums nebeigsies. Viņš mīl visus vienādi. Palīdzi Tēvs lai mēs tavā druvā varētu iesēt mīlestību un lai tur neiejauktos naida sēkla. Tiešām palīdzi, mūsu sirds dārzu pareizi iekopt. Dievs saka:’’ Kam slāpt tas lai nāk pie viņa’’ Dievs mūsu dzīvē grib redzēt Ticību un paļāvību jo bez ticības nevar Dievam patīk Jēkaba 4:8- Tuvojieties Dievam, tad viņš tuvosies Jums.
Mūsu sirdis ir pārpildītas ar tavu mīlestību, Jēzu Tu mums esi vajadzīgs. Mēs gribam Tevi satikt, palīdzi mums iet un vairāk mīlēt Tevi. Palīdzi zināt kad mēs esam tukši bez Tevis. Jēzu mēs tevi mīlam. Mēs esam izmisīgi Tu mums esi izmisīgi vajadzīgs. Nav nekas vairāk Dievs kā pazīt Tevi. Pasargi. Nav nekas vairāk šajā dzīvē, kā mīlēt Tevi. Palīdzi mums mīlēt Tevi no visas sirds un prāta. Tu esi vienīgs slavas cienīgs. Paldies kad mēs varam slavēt Tevi. Sirds laiks ir vērtīgs kad esi mūsu vidū. Mēs Tevi padodinam, esi slavēts, esi pagodināts, kā Debesīs tā arī virs zemes. Alleluja , Tik tev nāk slava no mums. Ļausim darboties Dievam mūsos, jo viņš ir liels Dievs un grib darīt, lielas un varenas lietas. Dievs mūs nekad nepametīs. Iepazīsties ar Dievu un uzklausi viņu, katru rītu un vakaru atverot vienatnē savu Bībeli. Ja mēs gaidām ko saņemt no mūsu Debesu Tēva, tad mums ir jālūdz un Dievs saka, Lūdziet bez mitēšanās. Lai Tavs vaigs spīd par mums. Lai mums būtu attiecības ar Tēvu tad viņš mums ir vairāk meklē nevis stāvi uz vietas. Apžēlojies par mums tava žēlastība ir varena.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru