2010. gada 7. jūlijs

Svētais Gars turpinājums

Jūs bez Jēzus neko nespējat. Dievs ir tas, kas izvēlas mājot cilvēkā. Svētais Gars ir reāla pērsonība. Svētais Gars būs pie Jums un mājos Jūsos. Dievs sūtīs Svēto Garu Lai cilvēkiem būtu cerība uz ko labāku. Cilvēki bez dieva darot, nesaprot kāpēc to dara. Svētais Gars mūsu aizskar un ved pie Dieva.
Jāņa 14:16-26
Aizstāvis ir Svētais Gars. Ja māte aizmirstu savu bērnu, Dievs nekad mūs nepametīs. Dievs ir mūsu mierinātājs. Dievs ir mūsu stiprinātājs, viņš mūs stiprina. Aizstāvis Svētais Gars mūs mācīs.
Jāņa ev. 16:8-14
Viss, kas pieder Tēvam, pieder arī man.
Svētais Gars atklās Grēku, taisnību, tiesu.
Svētais gars pārliecina par grēku. Taisnība, ka Jēzus ir Dieva Dēls, ka Dievam ir piedošana. Daudz alkst pēc mīlestības un taisnības. Svētais Gars atklāj taisnību. Svētais Gars atklāj kādi ir Dieva ceļu. Svētais Gars mūs ved pie Dieva mācības. Svētais Gars vada projām no grēka. Svētais Gars ved projām no tā, kas tevī slikts. Nebaidies atsacīties no sliktā jo velns vienmēr melo, kad saka ja atsacīsies būs vel sliktāk. Svētais Gars ir vienmēr mums tuvu, viņš skatās. Svētais Gars ir kā palīgs lai vestu mūs pie Jēzus un pie sevosm viss, kas peider Tēvam, pieder arī man. Svētais Gars strādā uz cilvēku dzīvēm. Svētais Gars ir katru dienu, kopā ar mums. Svētais Gars ir tas, kas var mūs izmainīt. Bez Dieva nav nākotne uz Cerība.
Āmen!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru