2010. gada 19. jūlijs

Pa Dieva ceļiem

·Lai staigātu ar Dievu, vispirms ir jāsatiekas. Nav iespējams satikties ar Dievu un nemainīties.

·Mēs domājam, ka cilvēkam ir ļoti veicies, ja viņam ir divas lietas izglītība un bagātība. Bet arī šādi cilvēki ir nelaimīgi. Tad jautājums kāpēc tāpēc kad viņiem nav personīgas attiecības ar Dievu un nestaigā kopā ar Dievu, pa Dieva ceļiem.

·Šis laikmets ir brīnišķīgs ar to, ka Svētais Gars ir visur vienlaicīgi. Tu nevari izslēgt Kristu, viņu neievērojot. Viņš ir visur, viņš ir varens, viņš darbojas. Viņš ir pieejams visu laiku, vienmēr. Staigā ar viņu, runā ar viņu, uzticies viņam! Viņš spēj visu. Jo vairāk es tuvojos savu dienu noslēgumam, jo esmu laimīgāka. Es tuvojos mājām. Tur nebūs diskriminācijas, sāpju, netaisnības nelietības, vājuma ciešanu. Celieties kājās, vadiet, dariet, skrieniet, runājiet! Kungs darbojas, un mums jānodarbojas kopā ar viņu. Dievs padara savus ienaidniekus aklus un stulbus.Faraona meita izdarīja lielu kļūdu, pieņemot Mozu. Atdeva bērnu viņa ebreju mātei rokās, un tā viņu audzināja Dieva atziņā. Pirmajos sešos dzīves gados notiek pēkšņa Socializācija, viņš iemācās vērtības, kuras viņam būs visu mūžu.

·Nepaļaujies uz cilvēkiem! Viņi var saslimt, viņi var nomirt. Ja uzticēsies cilvēkiem, tu vilsies. Man patīk Dievs,es ar viņu varu runāt visur, vienmēr. Tikai Dievs ir uzticams un patiess.

·Paklausi Dievam , dari, ko viņš tev liek! Tevis pašas labad. Dažreiz tu negribēsi to darīt.Iet un atvainoties. Dažreiz aizveries! Dažreiz viņš tavu ūdeni pārvērtis, kad būsi paklausījusi.

·Kad tu stigā ar Dievu un tev rodas problēmas, tas ir tavs ieguvums. Tad Dievs runā ar Tevi, tevi māca, lieto. Dievam ir plāns ar Tevi. Ja tu domā, ka tev kā Kristītiem nebūs problēmu, tad laipni lūgti, ej uz citām mājām. Bet Dievs ir ar mums kopā problēmās, viņš dara mūs stiprus.

·Cilvēki Jūs mīl tik ilgi, kamēr viņi cer no jums kaut ko dabūt. Kad jums ir problēmas, cilvēki ir kaut kur pazuduši. Dievs nepaņem prom problēmas, bet viņš ir kopā ar mums. Viņš ir mierinātājs. Viņš nekad nepametīs tevi. Staigā ar viņu, uzticies viņam! Viņš ir tavs draugs.

·Vārdi ,,solis’’ un,,staigāt’’ Izraisa asociācijas ar kaut ko.

Iedomāsimies staigāšanu Garā kā šo

sarkano paklāju, kuru mūsu Tēvs ir noklājis mūsu priekšā. Kad esam kopsolī ar garu, mēs ļaujam Dievam izritināt mūsu priekšā šo sarkano paklāju un vadīt mūsu soļus.

Ņem manu sirdi un veido to

Ņem manu prātu un pārveido

Ņem manu gribu un saskaņo

Ar savu, ar savu man Kungs…

Mums ir jādzīvo pastāvīgā cīņā jo ļaunais grib novirzīt mūs no pareizā ceļa. Mums visa dzīve ir viena cīņa, lai varētu ieejiet Debesu godībā.Kad mēs darām lietas, kas Dievam nepatīk un kad ļaunu dara. Tas Kungs teiks es jūs nepazīstu.

Mateja ev- Ejat jūs nost no manis jūs ļauna darītāji.

Tie, kas ieejiet pa šaurajiem vārtiem iegūst mieru, prieku, grēku piedošanu, Dievbērnību.

Dievs darīs pestīšanas darbu.Kad saņem grēka piedošanu tad viņš ir laimīgs bērns.Dieva gars mūs paņem savēs rokās.Mēs savā ticības dzīvē cīnāmies nepareizi. Bet mums ir jācīnās caur Jēzus asinīm un Lūgšanām.Dievs vēlas lai ietu viņa patiesības ceļu.Neticība ir viens no lielākajiem grēkiem. Mums nav jābīstas, bet jādara.Jēzus ir tas pats vakar šodien un mūžīgi tas pats.Dievs aicina lai ieejam pa šaurajiem vārtiem.

Romiešiem teikts- mēs visi esam grēkojuši, visiem trūkst dievišķās godības.

Šaurie vārti ir sekošana Jēzum kur jāsaņem grēku piedošana. Nāc pie Jēzus, Jēzus Tevi aicina un grib ņemt tevi savās rokās un runāt ar Tevi.

Dievs grib kad visi tiek izglābti un nāk pie patiesības atziņas.

Kā atrast Dievu savā dzīvē, kā piedzīvot?

Dzīve bez Dieva klātbūtnes ir tukša un neauglīga.

Mīļais draugs vai tu vēlies vienkārši klejot par šo dzīvi.Dievs kur tu esi, kur tu gani, kur strādā? Dievs ir mūsu atpircis un samaksājis par mums viņam ir vēlēšanās, lai meklējam viņu.Dievam ir jāvelta vairāk laika,nevis dažas minūtes, jo pēc mūsu attiecībām ar viņu, būs atkarīgas viņa sagatavotās Svētības priekš mums Ja tu meklēsi viņu, viņš tev visu iedos. Uzlūkojiet dzīves gaitas ceļus un izpētiet, kurš ir senlaikos bijis tas labais svētības un laimes ceļš, tad staigājiet pa to, un jūs atradīsit mieru savai dvēselei! Bet tie atbildēja: mēs negribam pa to staigāt! (Jer. 6:16).Vai ar tevi nav gluži tāpat? Vai tu vienmēr gribi paklausīt Dieva teiktajam Vārdam staigāt Viņa ceļus? Vai tu esi atradis mieru savai dvēselei? Dievs grib, lai tu staigātu svētības un laimes ceļus.
Samāriešu sieva staigā miesā, visu redz ar fiziskām miesīgām acīm. ,,Ja tu zinātu...kas Tas ir, kas tev to saka.’’ Viņa nezina, viņa nepazīst...Nevar staigāt Tā ceļu, kuru tu neesi pa īstam iepazinis. Nepazīstams un nezināms ceļš tev nevar būt ,,labais svētības un laimes ceļš.

Svētīgs ikviens, kas To Kungu bīstas un staigā Viņa ceļus!Tu pārtiksi no savu roku darba, svētīgs tu esi, tev labi klājas! (128.psalma 1. un 2.pants). Mēs šodien dzīvojam pasaulē, kur katrs grib darīt savu. Katrs vēlas iet pa savu ceļu, nemaz neinteresējoties, kas Dievam būtu sakāms. Viņi runā: "Es iešu un darīšu savas paša lietas. Es iešu un darīšu to, ko vēlos. Dievu tas neinteresē."

Viņi krata savu pirkstu pret Dievu un vēlāk brīnās, kāpēc viss iet nepareizi. Kāpēc viss finansiāli brūk, kāpēc seko slimības un lāsti visur tur, kur viņi dodas.

Bet Dievam ir konkrēts plāns priekš katra cilvēka dzīves.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru