2012. gada 12. janvāris

Jezus otra atnaksana


  1. daļa. Jēzus otrā atnākšana
Mēs zinām, ka Jēzus drīz nāks. Viņa drīzās atnākšanas zīmes ir mums visapkārt. Vairs nav laika uzmanīgi lūkoties apkārt. Ir laiks būt gataviem. Mateja 24:34-35-‘’Patiesi Es jums saku: šī cilts nezudīs, tiekāms tas viss notiek.
Debess un zeme zudīs, bet Mani vārdi nekad nezudīs
’’ Šī rakstu vieta attiecas uz Izraēlu, kas kļuva par nāciju, un tas notika 1948. gadā. Jēzus ir piekodinājis, lai paaudze, kas redz šīs zīmes piepildoties, tās ņemtu arī vērā. Šis r visaizraujošākais laiks cilvēces vēsturē, un mēs tajā dzīvojam! Dievs ir devis mums privilēģijas tajā dzīvot. Mēs esam tā paaudze, kas redzēs tā Kunga Jēzus Kristus atkalatnākšanu. Mateja 24:42-47-‘’ Tāpēc esiet modrīgi, jo jūs nezināt, kurā stundā jūsu Kungs nāk.
 Bet to saprotiet: ja nama kungs zinātu, kurā stundā zaglis nāks, tad tas paliktu nomodā un neļautu ielauzties savā namā.
Tāpēc esiet arī jūs gatavi, jo Cilvēka Dēls nāks tanī stundā, kuru jūs nedomājat.
 Kurš tad ir uzticīgais un gudrais kalps, ko kungs iecēlis pār savu saimi tiem dot barību savā laikā?
Svētīgs šis kalps, kad viņa kungs pārnākdams atradīs to tā darām.
Patiesi Es jums saku: viņš to iecels pār visām savām mantām.  Bet, ja ļaunais kalps sacīs savā sirdī: mans kungs kavējas nākt, -
 un iesāks sist savus darba biedrus un rīt un plītēt ar plītniekiem,
 tad šā kalpa kungs nāks tādā dienā, kurā viņš to negaida, un tādā stundā, kas viņam nav zināma,
un to satrieks un tam dos algu ar liekuļiem. Tur būs raudāšana un zobu trīcēšana.’’
Mēs zinām, ka Jēzus drīz nāk. Mums ir sava ticība jāpielieto dvēseļu glābšanai. Kad tu par savas dzīves galveno uzdevumu spraudīsi mērķi glābt dvēseles visas tavas ikdienas vajadzības tiek apmierinātas. Glābt dvēseles- tie ir Dieva sirdspuksti. Visi viņa plāni un mērķi no laika iesākuma līdz šai stundai, ir jābūt centrētiem uz cilvēku glābšanu. Mums ir jāstrādā lai piepildītu atklāsmes par zudušo izglābšanu, avju paēdināšanu, un jauno mācekļu sagatavošanu. 1. Tes.4:12-‘’ lai jūsu dzīve būtu nevainojama arī pret tiem, kas ir ārpusē, un jums ne pie viena nebūtu jāgriežas savās vajadzībās.’’
                                                                                                                  




  1. daļa
Mēs dzīvojam patiešām aizraujošā laikā! Mēs redzam kā mūsu acu priekšā piepildās praviešu vārdi. Mēs patiešām dzīvojam pēdējās dienās. Mums katra diena būtu jāiesāk ar domu, ka Jēzus var atnākt nesagaidot rītdienu. Mums ir jāsludina evaņģēlijs visām pasaules tautām, jo uz to mūs aicināja Jēzus. Jēzum ir vara dziedināt slimos, uzmodināt mirušos un izdzīt velnus. Svētais Gars virs zemes ir darbā, lai jau šodien sagatavotu ceļu šim slavas pilnajam notikumam. 1. Tim. 4:1-‘’ Gars skaidri saka, ka vēlākos laikos daži atkritīs no ticības, pieķerdamies maldu gariem un dēmonu mācībām,’’’ Mums ir nepārtraukti jāstājas pretī sātana tvērieniem un jācīnās labo ticības cīnu. Dievs izdara visu, ko apsolījis savā vārdā darīt. Mums pieder viņa varenās un godības pilnais atkalatnākšanas apsolījums. Kad pasauli pārklāj tumsība tā Kunga godība atspīdēs caur mums vistumšākajā  vēstures stundā. Tas Kungs Gaida savu draudzi lai parādītos tādā slavas spožumā kādu pasauli vel nav pieredzējusi. Viņš valda. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru