2012. gada 8. novembris

Dienas Citāts

Nepiekrīti ienaidniekam!
Ja tu izrunā ienaidnieka vārdus, tu raksti ienaidnieka vārdus savā sirdī. Iemesls, kāpēc tik daudz cilvēku ir pildīti ar bailēm, ir ,meklējams tur, ka viņi tic visam ko redz un dzird televīzijā. Jēzus par to brīdināja, kad runāja par pēdējām dienām.
Lūkasa 21:26- Un cilvēkiem sirds pamirs izbailēs, gaidot lietas, kas nāks visā pasaulē: jo debesu stiprumi sakustēsies.
Jēzus neteica, ka cilvēku sirdis pamirs dēļ lietām, kas ir uz zemes. Viņš teica, ka cilvēku sirdis pamirs izbailēs, gaidot lietas, kas nāks visā pasaulē- citiem vārdiem sakot, baidoties par rītdienu.
Jēzus šeit nerunā par sirds infarktiem. Tas varētu tā būt saskaņā ar visu to, bet es nevaru atrast Dieva Vārdā vietu, kur Jēzus būtu runājis par fizisko sirdi. Viņš runā par cilvēka garīgo daļu- cilvēka garu. Viņš runā par ''zemi'', kuru tevī ir ielicis Dievs- kur mīt valstība. Jēzus saka, ka valstība cilvēka sirdī beigs darboties pareizi baiļu dēļ. Tev var būt ticība, kad tu atrodies starp citiem kristiešiem, kas tic tā kā tu. Bet kad tu nonāc pasaulē, kur tu tiec notriekts pie zemes, tev nāksies pretoties bailēm līdzīgi kā tu pretojies velnam. Tu to dari citējot to, ko saka Dievs ikvienas situācijas un jebkura apstākļa priekšā. Kaut gan liekas, ka visa elle būtu sabrukusi pret tevi, saki to, ko Dievs saka par tevi. Tas liks rasties ticībai.
Čarlzs Kepps ''Dieva radošais spēks darboties Tevis labā... Taviem vārdiem ir spēks.''

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru