2012. gada 7. novembris

Dienas Citāts

Bailes nāk no velna vārdu klausīšanās. Tāpat kā Dieva vārda klausīšanās rada ticību, velna vārdu klausīšanās rada bailes. Tāpat kā ticība ir stipra paļaušanās uz to, kas cerams, arī bailes ir stipra paļaušanās uz to, kas cerams.
Lūk, tāpēc tev jāpretojas bailēm tieši tāpat kā velnam. Kad tu nonāc biznesa pasaulē vai kalpošanā, tev ir jānostājas pret bailēm, jo sātans pret tevi lieto baiļu ieroci. Kā tu uzvari bailes? Izrunājot Dieva Vārdu. Atceries to, ko Jēzus teica, atbildot uz velna kārdināšanu pārvērst akmeņus maizē? Mateja ev. 4:4- Bet Viņš atbildēja un sacīja: "Stāv rakstīts: cilvēks nedzīvo no maizes vien, bet no ikkatra vārda, kas iziet no Dieva mutes."
Ja tu dzīvo no katra Dieva Vārda, tad ir tikpat patiesi tas, ka klausoties velna vārdos, tu mirsti. Dieva Vārds rada dzīvību radošu ticību, bet velna vārdi rada nāvējošas bailes. Kad tu runā pretēji Dieva Vārdam, tu radi bailes. Dažreiz cilvēki nesaprot, ka viņi citē velnu. Bet tu citē velnu tad, kad tu izrunā lietas, kas ir pretējas Dieva Vārdam. Vienalga, vai tu to atklāj vai nē, pastāv tikai divi avoti. Kad mēs runājam pretēji Dieva Vārdam, mēs tāpat atbrīvojam garīgos spēkus mūsu mutē. Šie spēki nonāks mūsu garā(sirdī)
Sal. pam. 7:2-3- 
Ja tu paturēsi savā atmiņā dzīvus manus baušļus un ja tu glabāsi manus likumus kā savu acuraugu, tad tu dzīvosi!
Piesien tos pie saviem pirkstiem, uzraksti tos uz savas sirds plāksnes!
Ps.45:2-
Mana sirds izplūst košos vārdos - es dziedāšu dziesmu ķēniņam. Mana mute ir kā veikla rakstītāja rakstāmais. Citāts ņemts no grāmatas-  Čarlzs Kepps ''Dieva radošais spēks darboties Tevis labā... Taviem vārdiem ir spēks.''

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru