2012. gada 2. novembris

Dienas citāts

Sējas un ražas laiks!
Sēkla nenes ražu, kamēr tu to neiesēj. Ja Tev ir viens kviešu grauds, tu no tā nevari izgatavot cepumus. Tu nevari no tās izveidot mīklu, jo ir par maz. Bet ja tu esi pietiekoši gudrs, tu to iesēsi un rudenī novāksi ražu. Pēc zināma laika tu varēsi pabarot kaut vai visu pasauli ar tiem kviešiem, ko tu būsi izaudzējis. Kad tu iesēj sēklu, tā nesīs ražu.
Filip 4:19- Mans Dievs apmierinās katru jūsu vajadzību pēc Savas godības pilnās bagātības Kristū Jēzū.
Lūkasa 6:38- Dodiet, tad jums taps dots: pilnu, saspaidītu, sakratītu un pārpārim ejošu mēru jums iedos jūsu klēpī; jo ar to mēru, ar ko jūs mērojat, jums atmēros."
Dieva Vārds ir Dieva dotā griba Tev. Tā ir Dieva griba, bet tā tavā dzīvē neīstenosies tikai tāpēc, ka tā ir Dieva griba. Tu netiksi dziedināts tikai tāpēc, ka Bībele saka.... ar Viņa( Jēzus) brūcēm esat dziedināti(1. Pētera 2:24) Tu neiegūsi dzīvē labklājību tikai tāpēc, ka Bībele saka: Viss, ko viņš dara, tam labi izdodas( Ps.1:3)
Vārdam ir jāatrodas Tevī!
Tu nevari paņemt Bībeli uz slimnīcu, uzlikt kādam uz galvas un sagaidīt, ka viņš tiks dziedināts, kaut gan Bībele ir Dieva Vārds. Bet ja tu vari nogādāt Vārdu kāda cilvēka iekšienē, tas sevi izteiks. Ja Vārds ir iesēts kādā sirdī, tas radīs rezultātus. Citāts ņemts no grāmatas-  Čarlzs Kepps ''Dieva radošais spēks darboties Tevis labā... Taviem vārdiem ir spēks.''

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru