2010. gada 13. oktobris

Neraizējies Dievs ir ar Tevi

Kamēr dzīvojam miesā būs sāpes un problēmas. Dievs ir mūs atbrīvojis no problēmām. Neviens mūsu dzīvē nav vērtīgāks un dārgāks par Dievu. Problēmās, kurās šodien atrodies tās ir īslaicīgas un tām vari izsiet cauri. Dievs nekad mūs neaizmirsīs. Āmen
Jābūt mums stipriem Garā.
• Rom. 8.Nodaļa
Problēmas piesaista mūsu uzmanību. Tas ir ceļš kā Dievs var apturēt lai esam uzmanīgi. Problēmas mums palīdz paļauties uz Dievu. Problēmas palīdz attīstīt un veidot mūsu raksturu. Raksturs veidojas tieši tur kur ir problēmas. Raksturs veidojas caur grūtībām. Cilvēks, kurš nav izgājis cauri ciešanām un problēmām nevar palīdzēt citiem. Dievs veido mūs caur sāpēm un ciešanām.

• Kad atnāk vētras
Dievs ir ceļš patiesība, dzīvība neviens netiek pie Tēva, kā vien caur viņu. Dari citiem tā kā gribi lai dara Tev. Kurš manus vārdus dzird un dara ir gudrs.
Kas ir gudrība?
Gudrība ir klausīties ko Jēzus saka.
1.Jāņa 1:6 Ja sakām kad dzīvojam Gaismā tad arī jādzīvo.
Marka 4:35-41
Mūsu dzīvē vienmēr būs lielākas vai mazākas problēmas, vai vētras. Mums katram ir savi vētras brīži, bet Dievs mums visur ir klāt. Agri vai vēlu vētras pāries.
Kāpēc ir Dieva vētras?
Lai varētu staigāt pa Dieva sagatavotiem ceļiem. Dievs caur vētrām pasargā. Dievs ir apsolījis nodrošināt mūsu rakstura izaugsmi.


Raižu pārvarēšana-paļaujies uz Dievu un esi uzmanīgs ,ceri uz Dievu.
Ps.43:5
Saki: Dievs uzlūko un palīdzi man.
• Neaizmirsti lūgt Dievu.
• Paļaujies uz to Kungu. Dieva miers ir augstāks par visu saprašanu pasargās jūsu domas, kas ir Kristū Jēzū. Lūgšana pārmaina ne tikai apstākļus, bet arī cilvēku sirdis un pašu cilvēkus. Svētais Gars nes mieru tavai dvēselei.
• Dzīvo no Dienas dienā- Mat. 6:34
• Dievs ir uzticīgs.
Tā ir tā Kunga žēlastība kad viņa žēlastībai nav pienācis gals. Un ik rītu ir jauna.
Raudu dz. 3:22-23
Dievs vienmēr ir ar Tevi.
Ebrejiem 13:5-6
Dieva klātnība var darīt brīnumus tavā dzīvē. Lai dvēsele nebūtu skumja un nomākta.
* Kāpēc tu esi izmisusi mana dvēsele?
Tikai Dieva gādība visās lietās. Mācieties no putniem gaisā no radības. Brīnišķīgi ir uzticēties Dievam. Ja mēs būsim ticējuši Dieva gādībai mēs būsim spēruši būtisku soli raižu pārvarēšanai.
Filip 4:19
Kas Tic, tas visu spēj
Ja Dievs saka gaidi tad arī gaidi un neraizējies. Mums ir jāpaļaujas uz to Kungu. Dievs grib lai mēs meklējam un spiežamies pie viņa. Mat.ev- Nāciet visi pie manis kas esat bēdīgi un grūtsirdīgi es jūs gribu atvieglināt. Dieva žēlastība nekad nebeigsies. Jēzum Kristum ir vienīgi Slava. Raizēs lūdz Dievu tad viņš tev palīdzēs. Caur ciešanām saprotam kā dzīvot un Dievs ir vienīgi mūsu spēka avots. Dievs cilvēkus nav radījis kā robotus lai mīlētu automātiski Ja mēs domājam par Dievu tad tur nav pogas ko nospiest Dievs dod cilvēkiem brīvu izvēli. Tie, kas viņam uzticas tiem nastas kļūs par pērlēm. Dievs ir vienīgais kurš grib palīdzēt nest nastas. Esi stiprs cerībā uz to Kungu paļaujies uz viņu.
Dieva rokās ir viss. Ja paļausimies uz viņu tad mūsu dvēselē būs miers. Dzīve paies ātri un visa bagātība būs jāatstāj. Dzīvei nav jēgas, ka ir daudz bagātības. Viens no ļaunajiem darbiem ir neticība. Dievs savā žēlastībā mūs svētīs.
Ps.4:2
Ps.43:5
2.Tes.3:5
Rūpes sirdī cilvēku sāpina, bet laipns vārds to iepriecina. Sal.pam. 12:25
Filip. 4:6-7
Nezūdaities nemaz, bet jūsu lūgumi lai nāk zināmi Dieva priekšā ar pateicību ikvienā pielūgšanā un lūgšanā.
Un Dieva miers, kas ir augstāks par visu saprašanu, pasargās jūsu sirdis un jūsu domas Kristū Jēzū.
Psalms 55:23- Met savu nastu uz To Kungu, Viņš tevi uzturēs taisnu; Viņš neļaus nemūžam taisnajam šaubīties. Āmen liec visu pie Dieva kājām un neraizējies.
Mateja 6:25-34
Tāpēc Es jums saku: nezūdaities savas dzīvības dēļ, ko ēdīsit un ko dzersit, ne arī savas miesas dēļ, ar ko ģērbsities. Vai dzīvība nav labāka nekā barība? Un vai miesa nav labāka nekā drēbes?
Skataities uz putniem gaisā: ne tie sēj, ne tie pļauj, ne tie sakrāj šķūņos, un jūsu Debesu Tēvs tos baro. Vai tad jūs neesat daudz labāki nekā viņi?
Kurš jūsu starpā var ar zūdīšanos savam mūžam pielikt kaut vienu olekti?
Un kāpēc jūs zūdāties apģērba dēļ? Mācaities no puķēm laukā, kā tās aug: ne tās strādā, ne tās vērpj,
tomēr Es jums saku: ir Salamans visā savā godībā nav tā bijis apģērbts kā viena no tām. Ja tad Dievs zāli laukā, kas šodien stāv un rīt tiek iemesta krāsnī, tā ģērbj, vai tad ne daudz vairāk jūs, jūs mazticīgie? Tāpēc jums nebūs zūdīties un sacīt: ko ēdīsim, vai: ko dzersim, vai: ar ko ģērbsimies?
Jo pēc visa tā pagāni dzenas; jo jūsu Debesu Tēvs zina, ka jums visa tā vajag.
Bet dzenieties papriekš pēc Dieva valstības un pēc Viņa taisnības, tad jums visas šīs lietas taps piemestas.
Tāpēc nezūdaities nākamā rīta dēļ, jo rītdiena pati par sevi zūdīsies. Ikvienai dienai pietiek pašai savu bēdu.
Kā mēs redzam no šīs rakstu vietas nevaig zūdīties ko ēdīsim, ko dzersim vai ko vilksim mugurā, jo Dievs jau zin kad visu mums to vajag, jālūdz lai Dievs mums to dotu.
Rom. 8:26-28
Bez tam arī Gars nāk palīgā mūsu nespēkam; jo mēs nezinām, ko mums būs lūgt un kā; bet pats Gars aizlūdz par mums ar bezvārdu nopūtām.
Bet Tas, kas izpētī sirdis, saprot, ko Gars grib, jo Tas pēc Dieva gribas iestājas par svētajiem.
Un mēs zinām, ka tiem, kas mīl Dievu, visas lietas nāk par labu, tāpēc, ka tie pēc Viņa mūžīgā nodoma ir aicināti. Dievs zin ko mums vajag, un viņš apmierinās mūsu vajadzības. Neraizējies.
Mateja 6:34- Neuztraucies par rītdienu, jo rītdiena pati par sevi rūpēsies. Katru dienu ir pietiekoši problēmas, tāpēc neraizējies,bet uzticies Dievam.
Mans bērns, neraizējies par ēdienu, drēbēm vai pat par dzīvi. Jo Tev ir dota mīlestības dāvana: Es esmu tev atdevis sevi!

1 komentārs: